Smartclip styrker den lokale tilstedeværelse i Danmark ved at ansætte Kasper Jensen, der kommer med stor digital erfaring

Online video og Programmatic Buying vokser hurtigt og væksten estimeres til at tage yderligere fart de kommende år. Multiscreen- og Brand Advertising-platformen Smartclip rekrutterer Kasper Jensen til at gennemføre det skifte og yderligere styrke den lokale tilstedeværelse i Danmark.

Kasper har et imponerende CV med mange års erfaring fra den digitale verden. Han skifter fra Benjamin Media, hvor han som Key Account Manager har været involveret I udvikingen af den digitale strategi og således stod for opstarten af deres RTB-setup. Før Benjamin Media har Kasper reperæsenteret flere mediebrands såsom Jyllands-Posten, Netnames, Maxus, Børsen, Jubii, Aller Media samt SBS.

- Kasper har unikke kompetencer med erfaring fra Broadcast TV såvel som digitale medier og han har ligeledes et bredt netværk på det danske marked. Sidst men ikke mindst har han erfaring med Programmatic Buying, hvilket ligger perfekt i tråd med vores strategi for 2015, siger Mattias Spetz, Managing Director for Smartclip Northern Europe. 

For et år siden lancerede Smartclip sin Proprietary Programmatic Platform SmartX, der tilbyder avanceret salg og optimering af online video til indkøbere i en såkaldt Private Exchange. Smartclips egenudviklede teknologi giver indkøberen en bred vifte af muligheder for online videokampagner gennem RTB og direkte, garanterede kampagnebookings.

- Programmatic er her for at blive og er derfor en særdeles vigtig komponent i vores overordnede strategi. Markedet er fortsat på et tidligt stadie, særligt omkring video og brand advertising, men potentialet er enormt. At få en ekspert som Kasper ombord til at hjælpe med at drive markedet i den rigtige retning for Programmatic Premium Video er utvivlsomt den rigtige vej for os, fortsætter Spetz.

- Vi er meget begejstrede for at Kasper slutter sig til vores nordiske team for at styre Danmark. Han er en dygtig sælger og en alsidig veteran i den digitale verden. Synergierne mellem TV og Digital vokser stadig og det faktum at Kasper har erfaring fra begge platforme, er et meget stærkt match for os, udtaler Robert Björk,  Sales Director Nordics hos Smartclip. 

- Jeg ser virkelig frem til at komme igang hos Smartclip. Digital video er i den grad vejen frem og jeg ved fra min tid på publisher-siden, at Smartclip i særklasse er de stærkeste på det felt, udtaler Kasper Jensen. 

Kasper Jensen vil få titel af Sales Manager Denmark fra medio januar, 2015.

 

About smartclip  

As a leading video advertising technology company, smartclip offers a true multi-screen advertising experience across all digital devices with our proprietary programmatic system, the SmartX Platform. We provide yield-optimized content monetization for connected TVs, smart TVs, linear TV, mobile devices, and over the web. smartclip pioneers the future of TV brand advertising delivery and creates innovative solutions for interactive brand experience by optimizing media efficiency, reach, and audience targeting. The company maintains its corporate headquarters in Hamburg, with an extensive network of offices throughout Europe and Latin America. For more information, visit www.smartclip.com or follow us on Twitter and LinkedIn. 

 

For more information, please contact:
Mattias Spetz
VD, smartclip Nordics
Tel: +46 (0)70 258 37 07
E-post: 
spetz@smartclip.com 

 

My Lundberg 
PR, smartclip Nordics
Tel: +46 (0)70 361 18 10
E-post: lundberg@smartclip.com

Kontakt

CAPTCHA
Lösen Sie diese einfache Matheaufgabe.
3 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Get Started Today!

28
May

ATRESMEDIA and smartclip to deepen strategic partnership

Agreement sees further development of Addressable TV advertising within live linear broadcast through HbbTV in Spain

Hamburg/Madrid, 28 May 2020 – ATRESMEDIA and smartclip, its current exclusive...

Neuigkeiten