VidZoneTM vergroot haar partnership met smartclip voor het monetizen van programmatic addressable video ads via smartphone, tablet en Smart TV apps

 

Amsterdam, 17 maart 2015 – smartclip, toonaangevend technologie en marketing platform voor digitale video advertising, gaat VidZone’s muziekvideo’s monetizen voor alle connected devices. Bij VidZoneTM kunnen gebruikers gratis de nieuwste en populairste muziekvideo’s van ’s werelds grootste platenlabels en duizenden onafhankelijke muzieklabels streamen via de Sony PlayStation app en de recent gelanceerde apps voor mobiel, tablet en Smart TV.

Na de initiële lancering bij PlayStation® 3 in 2009, is VidZoneTM snel uitgerold van 7 naar 19 landen, waaronder de VS. In 2013 is VidZoneTM erin geslaagd haar licentie naar PlayStation®4 uit te breiden en in 2014 groeide het bedrijf door met de lancering voor mobiel, tablet en Smart TV, aanvankelijk voor Samsung devices. smartclip heeft sinds de start van de samenwerking voortdurend digitale video ad campagnes uitgezet via VidZoneTM en was verantwoordelijk voor het monetizen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Spanje, Nederland, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland. Het inzetten van smartclip ’s programmatic SmartX Platform voor alle devices, biedt een grote stap voorwaarts voor VidZone’s digitale strategie.

Marjolein Kiestra, Managing Director bij smartclip Benelux, vertelt: “Wij zijn heel gedreven om VidZoneTM in hun groeistrategie te ondersteunen om zo een nog grotere doelgroep aan te kunnen spreken. Door onze technologie en monetizing ervaring voegen wij een specifieke meerwaarde toe en kunnen wij door het aanbieden van zeer aantrekkelijke pakketten voor alle VidZoneTM kanalen premium adverteerders interesseren. Met dit partnership verbreden wij onze lange termijn samenwerking met muziekstreaming diensten en haken wij in op de grote consumentenbehoefte aan mobiele toepassingen.”

Marjolein Kiestra voegt verder toe: “Aangezien VidZoneTM nu voor het eerst haar diensten aanbiedt via andere devices naast gaming consoles, kunnen wij het SmartX Platform, smartclips eigen private video exchange, op een meer efficiënte manier gebruiken om de doelgroepen te bereiken via alle screens. Wij zijn in staat om advertising formats dynamisch en in real-time voor alle screens aan te bieden, waaronder ook PlayStation consoles.”

Ben Mison, Commercial Director van VidZone verklaart: “Wij zijn enthousiast over het verder uitbouwen van ons partnership met smartclip. Het integreren van het SmartX Platform biedt uitstekende programmatic advertising mogelijkheden voor adverteerders, vooral nu VidZoneTM ook beschikbaar is via mobiel, tablet en Smart TV. Onze content wordt bekeken door een zeer specifieke doelgroep die steeds moeilijker via klassieke TV reclame te bereiken is. smartclip heeft de afgelopen 5 jaar bewezen een van de sterkste partners te zijn voor het aanbieden van relevante reclames voor onze doelgroep.”

 

Over smartclip

Als toonaangevende onderneming gespecialiseerd in video advertising, biedt smartclip een echte multi-screen advertising aanpak voor alle digitale devices via het door ons ontwikkelde programmatic buying systeem, het SmartX Platform. Wij bieden geoptimaliseerde content monetization aan voor Connected TV’s, smart TV’s, lineaire TV, mobiele devices en via het web. smartclip heeft een pioniersrol op gebied van ontwikkelen van oplossingen voor het distribueren van TV campagnes en creëert innovatieve oplossingen voor een interactieve merkbeleving door het optimaliseren van media efficiency, bereik en doelgroep marketing. Het hoofdkantoor van smartclip bevindt zich in Hamburg, Duitsland met een groot netwerk van kantoren in Europa en Latijns Amerika. Voor meer informatie: www.smartclip.com of volg ons op Twitter and LinkedIn.

Over VidZoneTM

Met grote muziekmaatschappijen in huis naast duizenden onafhankelijke platenlabels, kun je erop rekenen de nieuwste muziekvideo’s van de grootste artiesten – inclusief exclusieve video’s, wereld premières en live concerten – allemaal on demand en direct op je smartphone, tablet en TV te kunnen zien. VidZoneTM heeft meer dan 85.000 live streams in 19 gebieden, waaronder Australië, Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Nieuw- Zeeland, Noorwegen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland en de UK. VidZoneTM is gratis te downloaden bij de PlayStation®Store, via de Samsung Galaxy Apps en Google Play. Voor meer informatie, kijk op www.vidzone.com.

PlayStation, PLAYSTATION en het PlayStation logo zijn registered trademarks van Sony Computer Entertainment Inc. PS3, PS4 and PSP zijn trademarks van Sony Computer Entertainment Inc. Alle andere trademarks zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren.

Kontakt

CAPTCHA
Lösen Sie diese einfache Matheaufgabe.
2 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Get Started Today!

28
May

ATRESMEDIA and smartclip to deepen strategic partnership

Agreement sees further development of Addressable TV advertising within live linear broadcast through HbbTV in Spain

Hamburg/Madrid, 28 May 2020 – ATRESMEDIA and smartclip, its current exclusive...

Neuigkeiten