Smartclip lancerer verdens første real-time Addressable TV platform

Inventory klargjort til SmartX-platformen (programmatic)

Copenhagen, den 22. Juni, 2015 - Annonceringsplatformen smartclip, som er specialiseret i Addressable TV og desuden er indehaver af Programmatic Multiscreen Video SSP “SmartX”, lancerer en ny addressable TV platform, som giver annoncører og bureauer mulighed for at købe og distribuere ad server-kontrolleret og real-time-leveret lineær TV-annoncering. smartclip har seks års erfaring med at levere annoncer på store TV-skærme som en del af deres multiscreen approach. Indtil nu har det omfattet levering af annoncer på alle store OEMs og Smart TV-portaler, på CTV apps samt broadcaster catch-up services. Med denne fjerde produktlinie, addressable TV, dækker videoteknologieksperten nu hele den digitale kundes rejse på TV-skærmen. 

Et tocifret antal små og store TV-stationer er allerede koblet på i den første fase og mange andre er netop nu ved at blive integreret. Platformen er blevet brugt af nogle af de største TV-annoncører til at levere de første addressable TV-kampagner på tværs af TV-stationer i Europa. 

Teknologien, som delvist er baseret på TV-standarden HbbTV, gør brug af connected TVs og kan her og nu levere til ca. hvert fjerde hjem i Europa. Med den eksplosive udbredelse af HbbTV-aktiverede devices på det europæiske marked, vil muligheden for digitalt kontrolleret TV-kampagnelevering blive vigtigere og vigtigere, idet markedstatistikker forudser, at dette antal vil vokse til ca. 70% I 2017.

 “Addressable programmatic TV er et buzzword idag, specielt i USA, men ved nærmere eftersyn, finder man ud af, at de fleste udbydere taler om enten OTT-levering eller også ændrer de ikke andet end at de traditionelle TV-bookings nu foregår mere automatiseret. Det betyder, at broadcast-markedet stadig er et sted for mange pakketerede, broadcast-leverede annoncer, som er købt på forhånd”, siger Jean-Pierre Fumagalli, medstifter og CEO hos smartclip.  

Han fortsætter: “Med vores platform tager vi hele den globale branche til det næste niveau ved at måle real-time census viewing data samt levere annoncer baseret på den data i realtid via ad-server integration med den lineære TV-stream. Dette giver markedet mulighed for virkelig at gribe TV-annonceringen an fra en helt ny vinkel med standardiseret digital levering. Derudover er muligheden for en programmatic tilgang til lineært TV i realtid den samme som bruges i al anden digital annoncering. Det er grundlaget for ægte multiscreen-levering og –optimering.”

“Dette tekniske setup giver samtidig små og mellemstore TV-stationer – som har været underrepræsenteret i den nuværende standard med TV-paneler og målinger og derfor har manglet synlighed hos annoncører – muligheden for fuldt ud at udnytte deres annoncepotentiale og tiltrække nye kunder og indtægtsstrømme. Vi er begejstrede for at spille så afgørende en rolle på denne spændende rejse, hvor lineært TV transformeres.”

Det er ikke længere bare størrelsen på en TV-station, der er afgørende for lineær TV-annoncering, men istedet indholdet, indholdets kvalitet og seerne. For smartclip vil det være en guldalder for TV og videoannoncering, når det digitale for alvor fusionerer med TV-skærmen for at bringe det bedste fra begge verdener sammen: stor reach med digital styret levering og måling.

Contact Us

CAPTCHA
Résolvez cette question mathématique simple et entrez le résultat.
19 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Contactez-Nous

28
May

ATRESMEDIA and smartclip to deepen strategic partnership

Agreement sees further development of Addressable TV advertising within live linear broadcast through HbbTV in Spain

Hamburg/Madrid, 28 May 2020 – ATRESMEDIA and smartclip, its current exclusive...

Actualités