Smartclip julkaisee maailman ensimmäisen reaaliaikaisen Addressable TV mainosalustan.

Inventaari ohjelmallisen ostamisen SmartX alustassa.

Helsinki, June 22th, 2015 – Smartclip, mainosteknologia-alusta joka on erikoistunut Addressable TV:seen ja ohjelmallisen monialustaisen Video SSP “SmartX Platform” omistaja, ilmoitti lanseeraavansa Addressable TV- alustan, joka mahdollistaa mainostajille ja toimistoille lineaarisen TV-mainonnan ostamisen ja levittämisen ad-server kontrolloidusti ja reaaliaikaisesti  smartclipin addressable Tv-alustan avulla.

Smartclipillä on jo kuuden vuoden kokemus mainonnasta suurilla Tv-näytöillä osana sen monialustaisia videokampanjoita. Tähän päivään mennessä nämä ovat pitäneet sisällään mainonnan toimittamista kaikkien merkittävien laitevalmistajien SmartTV portaaleihin, CTV applikaatioihin ja OTT sekä broadcastereiden catch-up palveluihin. Tällä neljännellä tuotelinjalla, addressable TV, tämän teknologian video asiantuntija kattaa nyt asiakkaan koko digitaalisen asiakkaan matkan kuvaruudussa.

Kaksinumeroinen määrä pieniä ja suuria tv-asemia  on jo liitetty ensimmäisessä vaiheessa ja monet muut ovat parhaillaan integraatiovaiheessa. Alustaa on jo käytetty eräiden suurimpien tv-mainostajien mainontaan toimittamalla ensimmäisiä  addressable TV-kampanjoita hyödyntäen useita TV-asemia Euroopassa.

Teknologiaa, joka perustuu osittain television HbbTV standardiin, hyödyntää CTV:tä voidaan tällä hetkellä toimittaa noin joka neljänteen TV-talouteen Euroopassa.

HbbTV-laitteiden nopeasta leviämisestä Euroopan markkinoilla johtuen, vaihtoehto digitaalisesti kohdistetun TV-kampanjan toimituksesta  on tulossa yhä tärkeämmäksi mainostajille, sillä markkinoiden tilastot * ennustavat , että tämä määrä nousee jopa 70% kotitalouksista vuoteen 2017 mennessä.

"Nykyään addressable programmatic TV on muotisana, erityisesti Yhdysvalloissa, mutta kun katsotte kulissien taakse, huomaatte, että useimmat toimijat joko puhuvat OTT toimituksesta tai eivät oikeastaan muuta mitään muuta kuin perinteisesti toimitetun lineaarisista televisio- mainoksien varauksen prosesseja.

Tämä tarkoittaa sitä, että broadcast maailma on pääasiassa edelleen paikka jossa mainonta on  one –to-many, broadcast toimitettuja mainoksia, jotka ostetaan etukäteen ", sanoo Jean-Pierre Fumagalli, Co-perustaja ja toimitusjohtaja smartclip.

Hän jatkaa: "Meidän mainosalustalla, viemme koko globaalin teollisuuden  seuraavalle tasolle mittaamalla reaaliaikaista  katseludataa ja toimittamalla mainoksia tämän datan perusteella  reaaliajassa  todellisen ad-server integroinnin lineaariseen tv virtaan.

Tämä  luo mahdollisuuden markkinoilla toimijoille lähestyä televisiomainontaa aivan uudesta näkökulmasta, jossa on yhdenmukainen digitaalinen toimitus. Lisäksi tämä mahdollistaa  ohjelmallisen  lineaarisen tv-mainonnan reaaliajassa hankkimisen aivan samalla tavalla he hankkivat kaiken muun digitaalisen mainonnan. Se on perusta todellisen monialustaiseen toimitukseen ja optimointiin. "

"Tämä tekninen asennus mahdollisuus koskee myös pieniä ja keskisuuria broadcastereita - jotka ovat aliedustettuina nykyisessä tavallisessa televisiopaneeli mittauksissa  ja siten heiltä puuttuu tarvittavaa markkinanäkyvyyttä mainostajille – luo mahdollisuuden hyödyntää täysimääräisesti niiden mainontapotentiaalin  ja hyödyntää uusien asiakkaiden ja tulovirtoja. Olemme iloisia ja valmiita ottamaan merkittävän roolin  lineaarisen TV:n  murroksen auttamisessa tällä  jännittävällä matkalla. "

Se ei ole enää pelkkä televisioaseman koko jolla on merkitystä  lineaarisia tv-mainonnassa, vaan sisältö, sisällön laatu, ja sen katsojat.

Smartclipille tulee olemaan  kulta-aika  TV- ja video-mainonnassa, kun digitaalinen mainonta todella sulautuu televisioruutuihin tuoden molempien maailmojen parhaat puolet yhteen: massiivinen peitto, digitaalinen valvottu toimitus ja mittaus.

 

About smartclip

As a leading video advertising technology company, smartclip offers a true multi-screen advertising experience across all digital devices with our proprietary programmatic system, the SmartX Platform. We provide yield-optimiszd content monetization for connected TVs, smart TVs, linear TV, mobile devices and over the web. smartclip pioneers the future of TV brand advertising delivery and creates innovative solutions for interactive brand experience by optimizing media efficiency, reach and audience targeting. The company maintains its corporate headquarters in Hamburg, with an extensive network of offices throughout Europe and Latin America. For more information, visit www.smartclip.com or follow us on Twitter and LinkedIn.

 

Contact smartclip

Mattias Spetz 
Managing Director Northern EU 

Mobil: + 46 (0) 702 58 37 07
E-Mail: spetz@smartclip.com
  
www.smartclip.com

Contact Us

CAPTCHA
Résolvez cette question mathématique simple et entrez le résultat.
1 + 18 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Contactez-Nous

28
May

ATRESMEDIA and smartclip to deepen strategic partnership

Agreement sees further development of Addressable TV advertising within live linear broadcast through HbbTV in Spain

Hamburg/Madrid, 28 May 2020 – ATRESMEDIA and smartclip, its current exclusive...

Actualités