Thomas Servatius tiltrer smartclip som ny CTO for å akselerere utvikling av deres Programmatic Adressebal TV Platform

Smartclip, som er en annonse teknologi plattform som spesialiserer seg på Addressable TV og  er eier av “SmartX”, en Programmatic Multiscreen Video SSP, har ansatt Thomas Servatius som Chief Technology Officer.

Thomas Servatius kommer fra IPONWEB, hvor han var leder for Client Services, og var ansvarlig for vekst og forvaltning av mer enn 50 ulike og tilpassede media handelsplattform for kunder globalt. Tidligere var han COO hos Falk Technologies, der han var en sentral skikkelse i utformingen og utviklingen av mer enn 30 annonse teknologiplattformer med nyetableringer hos store mediebedrifter.

"Thomas Servatius er en anerkjent produkt og teknologileder i programmatic feltet, som har en god forståelse av trendene innenfor medier og teknologi. Han vil være et enorm tillegg og i spissen for selskapets innovasjoner og produktforbedringer, ettersom teknologien fortsetter å forvandle videoreklame markedet" sier Jean-Pierre Fumagalli, administrerende direktør i smartclip. "I sin rolle vil han lede og videreutvikle teknologi avdeling som skal fortsette utviklingen av avanserte video annonse produkter og løsninger for å hjelpe annonsører og medier til å optimalisere merkevareytelsen."

"Smartclip har vært en pioner innen digital video reklame helt siden starten og fortsetter nå sitt enorm suksesshistorie i det adresserbare TV-segmentet. Jeg er veldig glade for å være en del av den neste fasen av utviklingen av digitale medier til en programmatikk verden , med et selskap som kontinuerlig har bevist sin evne til å drive markedsendringer ", sier Thomas Servatius.

Thomas Servatius tar over for Ricky McClellen, som har lyktes veldig godt med å bygge opp smartclip´s annonse tech stab i løpet av de siste fire årene, og vil fortsette å fungere som konsulent og rådgiver for selskapet.

 

About smartclip

As a leading video advertising technology company, smartclip offers a true multi-screen advertising experience across all digital devices with our proprietary programmatic system, the SmartX Platform. We provide yield-optimiszd content monetization for connected TVs, smart TVs, linear TV, mobile devices and over the web. smartclip pioneers the future of TV brand advertising delivery and creates innovative solutions for interactive brand experience by optimizing media efficiency, reach and audience targeting. The company maintains its corporate headquarters in Hamburg, with an extensive network of offices throughout Europe and Latin America. For more information, visit www.smartclip.com or follow us on Twitter and LinkedIn.

 

Contact smartclip

Mattias Spetz 
Managing Director Northern EU 

Mobil: + 46 (0) 702 58 37 07
E-Mail: spetz@smartclip.com
www.smartclip.com

Contact Us

CAPTCHA
Résolvez cette question mathématique simple et entrez le résultat.
2 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Contactez-Nous

28
May

ATRESMEDIA and smartclip to deepen strategic partnership

Agreement sees further development of Addressable TV advertising within live linear broadcast through HbbTV in Spain

Hamburg/Madrid, 28 May 2020 – ATRESMEDIA and smartclip, its current exclusive...

Actualités