smartclip stelt Thomas Servatius aan als nieuwe CTO om de uitrol van het Programmatic Addressable TV Platform te versnellen

Amsterdam, 30 juni 2015 – smartclip, het technologie en monetization platform voor digitale video advertising, gespecialiseerd in Addressable TV en eigenaar van het Programmatic Multi- screen Video SSP “SmartX Platform”, heeft Thomas Servatius aangesteld als Chief Technology Officer.

Thomas Servatius is afkomstig van IPONWEB, waar hij als Head of Client Services wereldwijd verantwoordelijk was voor het ontwikkelen en managen van meer dan 50 verschillende klanten met maatwerk automated trading platforms. Eerder was hij COO bij Falk Technologies, waar hij een sleutelrol speelde bij het ontwerpen en ontwikkelen van meer dan 30 advertentie technologie platforms, voor start-ups tot grote media bureaus.

“Thomas Servatius heeft zichzelf bewezen als product en technologie leider op gebied van programmatic ad technologie en heeft een enorm inzicht in de trends die de toekomst van de media en technologie bepalen. Hij zal een grote bijdrage leveren aan smartclips innovaties en product verbeteringen in de video advertising markt die continue verandert door nieuwe technologie, “ vertelt Jean-Pierre Fumagalli, CEO van smartclip. “In zijn rol zal hij de technologische afdeling aansturen en verder uitbouwen om zo voortdurend geavanceerde video ad tech producten en oplossingen te creëren om adverteerders en uitgevers te helpen bij het optimaliseren van hun brand performance.”

“smartclip is sinds de oprichting van het bedrijf een pionier geweest in de ontwikkeling van digitale video advertising en breidt het enorme succes nu uit naar het addressable TV segment. Ik ben heel enthousiast over smartclip omdat deze onderneming voortdurend haar bekwaamheid bewijst om marktveranderingen te bewerkstelligen. Het is geweldig om met smartclip deel uit te mogen maken van de volgende fase in de evolutie van de digitale media naar een programmatic wereld”, voegt Thomas Servatius toe.

Thomas Servatius volgt Ricky McClellen op. McClellen heeft de afgelopen 4 jaar met succes de smartclip ad technologie stack opgebouwd en zal aan smartclip verbonden blijven in de rol van consultant en adviseur.

 

Over smartclip

Als toonaangevende onderneming gespecialiseerd in video advertising, biedt smartclip een echte multi- screen advertising aanpak voor alle digitale devices via het door ons ontwikkelde programmatic Multi- screen Video SSP “SmartX Platform”. Wij bieden geoptimaliseerde content monetization aan voor Connected TV’s, smart TV’s, lineaire TV, mobiele devices en via het web. smartclip heeft een pioniersrol op gebied van ontwikkelen van distributie mogelijkheden voor TV brand advertising en creëert innovatieve oplossingen voor een interactieve merkbeleving door het optimaliseren van media efficiency, bereik en doelgroep marketing. Het hoofdkantoor van smartclip bevindt zich in Hamburg, Duitsland met een groot netwerk van kantoren in Europa en Latijns Amerika. Voor meer informatie: www.smartclip.com of volg ons op Twitter and LinkedIn

 

Contact Us

CAPTCHA
Résolvez cette question mathématique simple et entrez le résultat.
2 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Contactez-Nous

28
May

ATRESMEDIA and smartclip to deepen strategic partnership

Agreement sees further development of Addressable TV advertising within live linear broadcast through HbbTV in Spain

Hamburg/Madrid, 28 May 2020 – ATRESMEDIA and smartclip, its current exclusive...

Actualités