Thomas Servatius tiltræder som ny CTO hos Smartclip for at sætte skub I udviklingen af en Programmatic Addressable TV Platform

Annonceringsplatformen smartclip, som er specialiseret i Addressable TV og desuden er indehaver af den Programmatic Multiscreen Video SSP “SmartX” har ansat Thomas Servatius som Chief Technology Officer.

Thomas Servatius kommer til smartclip fra IPONWEB, hvor han var Head of Client Services og ansvarlig for vækst og håndtering af mere end 50 forskellige customized media trading platform-kunder på globalt plan. Tidligere var han COO hos Falk Technologies, hvor han var en nøgleperson i forbindelse med at designe og udvikle mere end 30 annonceteknologiplatforme lige fra start-ups til store medievirksomheder.

“Thomas Servatius er en anerkendt product- og teknologileder på området for programmatic annonceteknologi, som har en stærk forståelse for de tendenser, der former fremtiden for medier og teknologi. Han vil være en enestående tilføjelse til at stå i spidsen for virksomhedens innovations- og produktudvikling, da teknologien fortsat vil transformere markedet for videoannoncering”, siger Jean-Pierre Fumagalli, CEO hos smartclip. “I denne rolle vil han lede og fortsat udvide teknologiafdelingen samt stadig udvikle avancerede videoteknologiprodukter og –løsninger til at hjælpe annoncører og publishers med at optimere deres brand performance.” 

“Smartclip har været en pionér indenfor digital videoannoncering siden opstarten og fortsætter nu den imponerende succeshistorie i segmentet for addressable TV. Jeg er meget begejstret for at blive en del af det næste skridt i udviklingen af digitale medier mod en programmatic verden i en virksomhed, der kontinuerligt har bevist sine kompetencer til at drive markedsændringer”, tilføjer Thomas Servatius.

Thomas Servatius efterfølger Ricky McClellen, som med stor success har bygget smartclips ad tech-enhed op gennem de sidste 4 år og som fortsætter med at agere som konsulent og rådgiver for virksomheden.

 

About smartclip

As a leading video advertising technology company, smartclip offers a true multi-screen advertising experience across all digital devices with our proprietary programmatic system, the SmartX Platform. We provide yield-optimiszd content monetization for connected TVs, smart TVs, linear TV, mobile devices and over the web. smartclip pioneers the future of TV brand advertising delivery and creates innovative solutions for interactive brand experience by optimizing media efficiency, reach and audience targeting. The company maintains its corporate headquarters in Hamburg, with an extensive network of offices throughout Europe and Latin America. For more information, visit www.smartclip.com or follow us on Twitter and LinkedIn.

 

Contact smartclip

Mattias Spetz 
Managing Director Northern EU 

Mobil: + 46 (0) 702 58 37 07
E-Mail: spetz@smartclip.com
www.smartclip.com

Contact Us

CAPTCHA
Risolvi l’operazione ed inserisci il risultato.
1 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Collabora con noi!

28
May

ATRESMEDIA and smartclip to deepen strategic partnership

Agreement sees further development of Addressable TV advertising within live linear broadcast through HbbTV in Spain

Hamburg/Madrid, 28 May 2020 – ATRESMEDIA and smartclip, its current exclusive...

News