smartclip benoemt Stephan Cavalar als Chief Financial Officer

smartclip, europees marktleider op gebied van online video advertising, heeft Stephan Cavalar met onmiddellijke ingang benoemd als CFO.


Amsterdam, 13 januari 2011 - smartclip, europees marktleider op gebied van online video advertising, heeft Stephan Cavalar met onmiddellijke ingang benoemd als CFO.


Stephan zal, als het nieuwste lid van het executive team, nauw samenwerken met Jean-Pierre Fumagalli, CEO, en Roland Schaber, COO, die een vitale rol spelen in de toekomstige ontwikkeling van het bedrijf. Stephan zal zorg dragen voor de financiële processen en structuren binnen de smartclip groep om smartclip in de verdere internationale expansie te ondersteunen.

Stephan heeft een uitgebreide ervaring in het internationale financiële management. Voor zijn intreden bij smartclip zat hij in de raad van bestuur voor Zanox, een toonaangevende online marketing service provider. Hier was Stephan verantwoordelijk voor de financiën en de boekhouding. Na de overname van Zanox door de Axel Springer Groep / PubliGroupe, heeft hij ook een cruciale rol gespeeld in de financiële integratie van de twee bedrijven.

Voor zijn tijd bij Zanox, heeft Stephan de financiële en boekhoudkundige afdelingen opgezet en beheerd voor verschillende snel groeiende startende bedrijven in de internet industrie. Deze ervaring zal hem dienen in zijn nieuwe rol bij smartclip. Stephan heeft tevens een diploma in Business Administration.
 

Jean-Pierre Fumagalli, CEO smartclip: “smartclip is begonnen aan een nieuwe en uitdagende periode vanwege de snelle internationale uitbreiding. Stephan heeft precies de juiste combinatie van vaardigheden en competenties om onze ontwikkeling te verbeteren. Zijn indrukwekkende ervaring in the online service industrie maakt hem onmisbaar voor onze toekomstige groei strategie. Als zijnde een vakbekwaam expert op financieel gebied, zal hij een integraal lid zijn van het executive team in de komende jaren. “

- Einde -

 

Contact:
smartclip AG
Kathrin Müller
Director Public Relations
phone:  +49 (0)40 6887 687 117
mobile: +49 (0)173 34 529 60                  
E-Mail: kathrin.mueller@smartclip.de

Entre em contato

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
1 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Comece agora!

28
May

ATRESMEDIA and smartclip to deepen strategic partnership

Agreement sees further development of Addressable TV advertising within live linear broadcast through HbbTV in Spain

Hamburg/Madrid, 28 May 2020 – ATRESMEDIA and smartclip, its current exclusive...

Últimas Notícias