smartclip lanceert nieuw multi-screen video advertising platform

Online video advertising netwerk drukt haar stempel in de markt en bereikt haar eerste mijlpaal


Amsterdam, 6 mei 2010 - smartclip, Europa’s grootste online video advertising netwerk, onthult haar Multi-screen video advertising platform wat het voor adverteerders voor het eerst mogelijk maakt hetzelfde format te gebruiken voor meerdere apparaten inclusief pc’s,

Connected TV’s en game consoles, wat zorgt voor een toename van hat bereik en impact van de campagnes. 

Annemiek de Geus-Verhagen, Managing Director smartclip Benelux merkt op: “Multi-screen

zal een enorme impact hebben op de markt, waarmee adverteerders en planners in staat worden gesteld hun campagnes verder uit te breiden. Dit zal het inzetten van online video advertising doen toenemen en ons in de innovatieve voorhoede van de markt positioneren”.

smartclip heeft ook een overeenkomst gesloten met OTTO, het vooraanstaande Duitse mail-order bedrijf, wat heeft geleid tot een gestandaardiseerd format voor video advertising op draagbare apparaten waaronder pc’s,  Samsung, Philips en Panasonic Connected TV en game consoles als PlayStation 3 en Playstation Portable.

Met deze baanbrekende campagne zal OTTO nieuwe kanalen aanboren in haar advertentie campagnes en kunnen inspringen op de sterk door internet-savvy jongeren doelgroep veranderde mediaconsumptie.

Stefanie Gauger, Brand en Client Communication Director van OTTO vervolgt: ”Veel jongeren consumeren via smartphones, gaming consoles of via TV op natuurlijke wijze online video, het is daarom noodzakelijk dat we onze doelgroep online benaderen, daar waar ze zich bevinden. Met deze Multi-screen campagne tonen we wederom onze innovatieve aanpak en zijn er zeker van dat dit slechts een van de vele mijlpalen is in de merkcommunicatie van morgen.”

Jean-Pierre Fumagalli, CEO smartclip, voegt toe: ”In het tijdperk van personalisatie, toont ons onderzoek aan dat gebruikers meer bezig zijn met content die zijzelf hebben geselecteerd. Dit betekent dat advertenties gemakkelijker worden aanvaard wat helpt bij het vergroten van de algehele effectiviteit van de campagne. Ons Multi-screen aanbod is de sleutel tot het ontsluiten van dit potentieel en we kijken ernaar uit samen te werken met klanten in heel Europa en de Verenigde Staten om hun online campagnes te verbeteren.”

smartclip en OTTO werken samen bij het plaatsen van video-advertenties op internetportals zoals Bild.de, TVDigital.de, Sevenload.com en complementeren de Zomer 2010 Mode campagne op www.otto.de, tijdens de presentatie van de nieuwe zomercollectie van het merk.  

###

 

Over smartclip

smartclip, www.smartclip.com is Europa’s eerste provider die premium video content bundelt met  online advertising en deze content op premium online platforms vertoont. Dit maakt het voor smartclip mogelijk  haar klanten een overeenkomstig bereik te bieden als TV reclame. smartclip is opgericht in maart 2008 en heeft haar hoofdkantoor in Hamburg en vestigingen in Amsterdam, Düsseldorf, Gütersloh, Londen, Madrid, Parijs en New York.

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met  

PR contact smartclip AG:

Mw. Kathrin Müller

Director Public Relations

Tel:  +49 (0)40 6887 687 17

Mob: +49 (0)173 34 529 60

E-Mail: kathrin.mueller@smartclip.de

www.smartclip.com

 

Voor meer informatie over OTTO, zie www.otto.com

Entre em contato

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
1 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Comece agora!

28
May

ATRESMEDIA and smartclip to deepen strategic partnership

Agreement sees further development of Addressable TV advertising within live linear broadcast through HbbTV in Spain

Hamburg/Madrid, 28 May 2020 – ATRESMEDIA and smartclip, its current exclusive...

Últimas Notícias